Veilig betalen

De webwinkel De Angelot werkt met beveiligde betalingen. Uw producten kunt u online betalen met iDeal. Tijdens de betaling maakt de website gebruik van een SSL-verbinding.

SSL zorgt voor de encryptie van bijvoorbeeld creditcard gegevens of persoonlijke informatie, en zorgt ervoor dat deze informatie niet gestolen kan worden. SSL wordt door miljoenen websites gebruikt voor de beveiliging van de internetverbinding, zoals online aankopen, financiële transacties of het versturen van persoonsgegevens.

Indien u heeft betaald wordt het door u bestelde product snel bij u afgeleverd.

iDEAL:

Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. 

Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald.  Uw bestelling wordt zo snel mogelijk door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Op Rekening:

Bij `kopen op rekening` controleren wij uw order en uw bedrijfsinformatie op diverse onderdelen.
Wij behouden ons het recht om niet over te gaan tot levering als deze controle daar aanleiding toe geeft.

De betalingstermijn bij kopen op rekening is strikt binnen 14 dagen.